Pris utan moms |  Pris med moms

Har ni ett avtal med Stickerland? 

Det kan vara svårt att veta om just ditt företag har ett inköpsavtal med oss om ni är en stor firma, men det är inga problem.
Skriv bara till oss och fråga! Vi har avtal med en rad av Sveriges största firmor och företag.
Om du är osäker, eller om ditt företag är intresserade av att upprätta ett inköpsavtal med oss, hör bara av er antingen via telefon på 010 511 06 30 eller maila till info@stickerland.se.
Vi tar väl hand om våra återkommande kunder, sparar designs för reprints för att underlätta processen, och har mycket fördelaktiga priser.
Med ett inköpsavtal med oss blir du väl omhändetagen från frågor om design till slutproduktion.
Behöver ni ha era produkter utsända till ett flertal olika adresser, eller har ni behov av specifika leveransförhållanden tar vi hand om detta för er.

Digitale produkter

 


     
     


 

 

 

Rabattavtal

Vi har en stor mängd rabattavtal med grafiska verksamheter och återförsäljare av våra produkter. Arbetar du på ett företag som säljer relaterade lösningar till andra företag, hör med oss då vi har återförsäljarrabatter som gynnar ert företag. Vi är mycket intresserade av samarbete med reklambyråer och återförsäljare på både den Svenska och utländska marknader.

 

Prisgaranti

 

Vi är redan en av Sveriges billigaste producenter av klistermärken, men det betyder inte att vi tummar på kvaliteten av våra stickers. Vi trycker alla våra klistermärken på vinyl av högsta kvalitet. Att vi är bland de billigaste i Sverige får oss dock inte att stanna upp. Vi erbjuder prisgaranti för alla våra kunder då vårt syfte är att ge våra kunder maximalt värde för pengarna. Finner ni en motsvarande produkt hos en av våra konkurrenter så matchar vi priset. Hör med oss på info@stickerland.se
Klistermärke stora kvantiteter - Om du har gott om tid


Om ni har gott om tid (minst 3-4 veckor) så kan vi ge dig helt speciella priser på allt som är klistermärkesrelaterat. Vi har nämligen en partnerfabrik i Kina där vi kan tillverka allt från vanliga klistermärken, domed 3D klistermärken, logo tape rullar, wallstickers, färdiga produkter (t.ex static sticker böcker och liknande) och mycket mycket mer. Vi har expertis i att lösa allt som är klistermärkesrelaterat så kontakta oss och se hur vi kan hjälpa dig att lösa just din situation. Vi har produktion i Danmark, Holland, Estland och Kina, så oavsett när du behöver produkten eller oberoende av kvantitet kan vi hjälpa dig. 


 

Hjälp til grafisk uppsättning - Vi kan hjälpa till med allt inom det grafiska


Har du en gammal log som du endast har i pappersform, eller behövs det hjälp med lite finjusteringar?  - oavsett vilket kan vi på Stickerland hjälpa dig
Vi har flera grafiker anställda som gärna vill hjälpa dig att få ditt motiv att passa till tryck eller print på klistermärken. 

  • Vi erbjuder olika lösningar:
  • Renteckning av gammal logo utifrån fil
  • Renteckning av logo utifrån inscannad logo
  • Renteckning av gammal logo som du sänder till oss och vi scannar
  • Designa en ny layout eller logo

Vi tar 150 kr. per påbörjad kvart. Men var inte orolig, de flesta uppgifter kan göras inom 15-30 minuter max.


 

 

 

Standard klistermärken

Våra vanliga klistermärken är digitalt tryckta CMYK klistermärken. Det betyder att vi kan göra små upplagor utan den stora startomkostnad som man har vid offsettryck. Vi kan bl.a. även trycka våra standard klistermärken i Guld, silver, matt guld, matt silver, metallic flake, neon, självlysande och aluminiumsliknande klistermärken.

Klistermärken på rulle

Vid större ordrar (över 10.000 stk.) har vi möjlighet att trycka dina klistermärken på rulle. Klistermärken på rulle kan vi göra i många olika material, men mest sålda är PP och PE klistermärken. Vi trycker självklart även i Pantone färger. vi gör en kliche per färg men den har vi räknat in i det styckpris vi ger till dig. .

Klistermärken med folietryck

Vi kan också göra etiketter med kontur eller konvexa motivelementer eller text. Vi kan lägga in metallfolie eller använda speciella typer av papper som ger helt speciella effekter. Vi har otaliga former av lim och kan självklart lackera eller laminera etiketten. Vi kan även göra banderoller eller dubbeletiketter eller klistermärken. Dessa kan t.ex användas till att förklara ytterligare om produkten, informera om en tävling eller locka in kunden på en Facebooksida.

Inspiration till bruk av klistermärken