Pris utan moms |  Pris med moms

Klistermärken på rulle

klistermärken på rulleVi gör många olika sorters klistermärken på rulle. Ofta delar man upp det i klistermärken, dekaler, etiketter osv, men den teknik vi använder i produktionen är stort sett identisk och vi gör det mesta. Vi kan göra klistermärken på rulle både digitalt, vid mindre mängder, och med flexotryck vid större mängder.  Vid Flexotryck används klicheer och vi kan använda pantonefärger och har även möjlighet för prägling och metallic folier.

Så när du kontaktar oss ang. Kllistermärken på rulle vill vi först veta hur många du ska ha. Under 10000 st är digitaltryck den bästa och billigaste metoden. Här trycker vi i cmykskalan. Ska du ha många klistermärken, dvs mer än 10000st är flexo den bästa och billigaste metoden. Här frågar vi även efter hur många färger du ska ha i ditt tryck.

Vi kan även ta fram klistermärken på rulle helt ner till 250 st, men bara i CMYK. Vill du ha pantonefärger på rulle är minimiupplagan på 10000st. Mindre lönar sig helt enkelt inte. Letar du efter klistermärken på rulle i mindre upplagor rekommenderar vi våra digitaltryckta klistermärken. Här kan du som sagt beställa ner till 250 st.

Ring oss och berätta om dina önskemål.

Visa som  
per sida
Klistermärken på rulle CMYK
Vi tillverkar även klistermärken på rulle vid bara 250st., men bara i digitaltryck
Pris från 0,54 kr
Klistermärken på rulle (plastmaterial)
Fina klistermärken i PP med hög hållbarhet
Pris från 3,23 kr
per sida