Pris utan moms |  Pris med moms

CSR

Hos Stickerland tar vi vårt avtryck på allvar oavsett om det rör sig om vårt sociala avtryck eller det miljömässiga avtrycket vi sätter på världen. Vi försöker att ta så bra hand om vår personal som vi bara kan. Vi har precis flyttat in i nya ljusa lokaler med massor med plats till våra anställda. Vi har självklart både häv- och sänkbord, ergonomisk mus, ergonomiska kontorsstolar och ståmattor av bästa kvalitet.

Vi har ett öppet kontorslandskap med en helt speciell ljudisolering i  taket. Du hittar bara den sorten i Operahuset i Sidney och på vårt huvudkontor – det var något med någon som kände någon tillbaks på nittiotalet när det hela byggdes.

Vi är även medvetna om vårt ansvar när det gäller upplärning av elever. Man kan alltid hitta en elev under utbildning i Stickerland, på samma sätt som vår personal löpande efterutbildas inom deras fält.

Våra lokaler är försedda med solceller på hela ena byggnaden, som producerar mer el än 5 normala hushåll förbrukar om året. Den elen använder vi bla till vår klimatpump som ger värme på vintern och fläktar svalkande på sommaren

Vi tar vårt ansvar och har i nuläget 2 flyktningar anställda. Den ena har redan övergått från att vara anställd som asylsökande, till vanlig heltidsanställning med avtalsenlig lön.

De produkter som vi inte tillverkar på plats producerar vi på fabriker där vi vet att de tar hand oms de anställda på samma sätt som vi gör här.

Vi har även gått in för  "Grafisk CSR-kodeks" vilket är den kodex som vår bransch tagit fram. En kodex som alla medlemmar jobbar på att både följa och utvecka.
Utvecklad av ”Grafisk arbejdsgiverforening” (På danska för att undvika feltolkning i översättningen).

  1. Vi støtter og respekterer beskyttelsen af internationalt erklærede menneskerettigheder.
  2. Vi krænker ikke menneskerettigheder.
  3. Vi opretholder foreningsfriheden og anerkender effektivt retten til kollektiv forhandling.
  4. Vi støtter udryddelse af alle former for tvangsarbejde.
  5. Vi støtter afskaffelse af børnearbejde.
  6. Vi afskaffer diskrimination i relation til arbejds- og ansættelsesforhold.
  7. Vi har en forsigtighedstilgang til miljømæssige udfordringer.
  8. Vi er med til at fremme en større miljømæssig ansvarlighed.
  9. Vi opfordrer til udvikling og spredning af miljøvenlige teknologier.
  10. Vi modarbejder alle former for korruption, herunder afpresning og bestikkelse.

 Vi gör vårt bästa för att ge tillbaks till vår lokalmiljö, men även till de frivilliga som driver hela Sverige. Se gärna vår omfångsrika sponsorlista här : Sponsoravtal

Du kan läsa mera om vår miljömässiga CSR her: Miljön